2013. szeptember 15., vasárnap

INTERJÚ - Egy átlagos lány naplója

Katt a bloghoz


mikor és miért döntöttél úgy hogy blogolni kezdesz?

Tavaly júliusban ért el a blog-láz, és akkor írtam az első történetem is, KInga naplója néven. A miértjét magam sem tudom, talán ki akartam élni az "írás-vágyam".

a blog egy napló, de ha minden igaz egy kitalált történet.. ennek ellenére vannak bizonyos áthallások a saját életed és a blogbeli történet között?

Igen, egy napló-blog. Nincsenek, minden jelenet teljes mértékben kitalált. Talán a személyiségem az, ami minden egyes szereplőben megvan, és magában a történetben is

mit gondolsz mi az ami ennyire megfogta az olvasóidat a blogodban? hiszen a szavazásnál is szinte mindenki arra ment hogy imádja.. mi ennek a blognak a "varázsa"?

Talán az, hogy egyedi. Mindig, amikor volt valami kétségem a bloggal kapcsolatban, akkor az arról szóló bejegyzés alá pozitív kommentek érkeztek. Rengeteg megjegyzés került az oldalra az olvasóimtól, hogy miyen jó, tetszik, és hasonlók, ami borzasztóan sokat jelent.

Igen, mindenkinek számítanak az olvasói visszajelzések.. volt olyan időszak amikor a kommentek száma hanyatlott és megfordult a fejedben hogy abbahagyod, vagy a siker töretlen?

Fordult már elő, hogy az akkor megszokott kommentszám csökkent, amit észre is vettem. Ilyen problémák miatt is hagytam abba az előző blogjaim is, de ez a történet olyan közel került hozzám, hogy a negyedik évad végéig nem is szeretném abbahagyni.

hány blogod volt eddig? esetlegvan olyan amit még mindíg írsz?

A számot nem tudnám megmondani. két blogger-profillal büszkélkedhetek, és mind a kettőn aktívak az oldalak. A második blogom volt a Cortez Titkos Naplója, amit szerzői jogok miatt be kellett zárjak, de a mai napig le van mentve minden egyes posztolt rész.

sajnos nincs több kérdésre időnk, de köszönöm az interjút és jó blogolást továbbra is. esetleg üzennél valamit az olvasóidnak? :))

Én köszönöm a kérdéseket, és a lehetőséget az interjúra. Azt üzenem nekik, hogy nagyon sokat jelent a visszajelzésük, és az, hogy követik az oldalam/oldalaim.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése