2014. augusztus 27., szerda

Kritika#2

It's me: Glóri

Fejléc: Jól megszerkesztett, alapos munka. A felirat is rendben van, a szélek szépen összevannak mosva. Egy valamit nem értek. Mi közé van az egészhez? A fejlécnek a történet stílusát, mondanivalóját és tartalmát kéne tükröznie. Ezen kívül, összességében nincs vele probléma.

Design: A színek jól passzolnak, bár én jobb szeretem, ha a külső háttér sötétebb az alapnál. Az előző kritikámnál is szóba került a chat. Nem jó ha nagyon feltűnő, és eltér a főháttér színétől. Egyszerűen csúnya. A modulok nagyon rendben vannak, különösen tetszik, hogy van "Kritikáim" menüpont is. Igazi bátorságra vall, hogy felvállalod mások véleményét a nagyközönség előtt. Ezért jár a piros pont! ;)

Történet: Amilyen lendülettel és izgalommal kezdtem neki a blogod olvasásának, ugyanolyan csalódottan is végeztem vele. Sablonos. Szép kis lány, szomorú költözködés, új suli és hamarosan jön az első látásra szerelem, vagy legjobb fiúhaver iránti "több, mint barátság" dilemma. Valószínűleg jön majd egy-két magcsalás, magyarázkodás, hogy márpedig a csaj kapott le....egy szóval kiszámítható. Ügyelj jobban a helyesírásra, az első részben többször is volt szóismétlés, főleg a "pakolás"és "költözés" szavakkal, ragozásaikkal. Olvasd át az irományod mielőtt közzéteszed, néhány mondatod kissé kuszára sikeredett, vagy ajánlom, hogy másold be a World-be mielőtt megosztod. Próbálj egyedi lenni, legyen valami kis izgalom és kaland, fejezz be kérdéssel, vagy váratlan fordulattal egy-egy fejezetet. Legyen mondanivalód.

Remélem nem bántottalak meg, nem ez volt a célom, ez az én véleményem, csak tanácsot adhatok, amit vagy megfogadsz vagy nem.

További jó munkát és blogolást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése